Garanti och reklamation

GARANTI OCH REKLAMATION

1. Garanti på varan begränsar inte och avslutar inte dina rättigheter.

2. Varor vi erbjuder har en 24månads lång producentgaranti.

3. Om vara som har levererats till dig har tekniska fel eller har skadats vid leverans eller inte stämmer med beställningen, har du rätt att reklamera varan.

4. Om det är möjligt skicka också varans ID nummer eller ditt kundens nummer.

5. Du ska skicka den reklamerade varan till följande adress: H2Water GmbH& Co. KG (Marcin Uszak), Goethestr. 11A, 15234 Frankfurt Oder, Tyskland. Du ska ange även dina kontaktuppgifter, ditt telefonnummer och beskrivning av fel. 6. Vi ska behandla din reklamation inom 14 dagar och informera dig på vilket sätt ska reklamation realiseras.

7. Du har rätt att förändra varans tillstånd genom att kostnadsfritt reparera varan, byta varan, minska pris eller häva avtal.

8. Om Försäljaren inte kan uppfylla dina krav informerar dig varför dina krav inte har uppfyllts och vilka lösningar som finns.

 

ÅNGERRÄTT– ATT HÄVA AVTAL

1. Du har ångerrätt utan att nämna grund varför du har ångrat beställning innan 14 dagar efter att du har fått varan utan att du betalar för leverans, utan följande.

2. Du betalat leveranskostnader: a) när du inte har valt det billigaste leveranssätt, återbetalar vi bara kostnader av det billigaste leveranssättet, b) du betalar för kostnader för att skicka varan tillbaka till Butiken, c) du tar ansvar om varans värde har minskats.

3. För att ångerrätt händer innan 14 dagar ska du skicka ett e-postmeddelande till oss på vår webbadress: dmin@buty-mustang.pl eller via post. Ett mönster finns här: Mönster för ångerrätts meddelande.

4. Avtal gäller inte längre och varan skickas i samma tillstånd som förut.

5. Varan ska skickas omedelbart till Butiken, innan 14 dagar efter den dag avtal har blivit ogiltigt.

6. Du ska även skicka ett meddelande att du vill häva avtal om ditt kontonummer. 7. Försäljaren har rätt att inte återbetala beloppet så längre varan inte levereras tillbaka eller du inte skickar bekräftelse att varan har skickats till Försäljaren. 8. Försäljaren bekräftar dig att han har fått ditt meddelande om ångerrätt.

Tillbaka till toppen
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Visa full version på hemsidan
Sklep internetowy Shoper.pl